PROJECTEN

SIADOMUS ARCHITECTEN

Exclusieve villa

Moderne villa met een licht landelijk accent ontpopt zicht tot een prachtig geheel in zijn groene omgeving. De optimale oriëntatie en grote glaspartijen zorgen voor een perfect lichtspektakel en rust voor zijn bewoners.

Appartementsgebouw met handelsgelijkvloers

De meergezinswoning in combinatie met de handelsruimtes op het gelijkvloers worden verenigt door de doorlopende lijn in het project. De glaspartijen zorgen voor het nodige lichtspektakel.

SIADOMUS ARCHITECTEN

Meergezinswoning met handelsgelijkvloers

Moderniteit gaat hand in hand met ultieme lichtinvallen en vergezichten. Deze ruime appartementen geven de eigenaars een unieke woonervaring. het is een ultiem project voor zowel een ouder als een jong publiek.

SIADOMUS ARCHITECTEN

4 koppelwoningen

Dit project van 4 koppelwoningen bieden met hun praktische indeling plaats aan grote of samengestelde gezinnen. De tijdloze stijl en het gebruik van moderne materialen zorgt voor een geslaagd geheel.

SIADOMUS ARCHITECTEN

Éengezinswoning 

Deze eigentijdse woning met zijn landelijk karakter leunt sterk aan bij het poldergebied waar dit project wordt gebouwd. Door gebruik te maken van landelijke materialen zal deze woning zich volledig thuis voelen in zijn omgeving. Materialen en afmetingen zijn volgens de voorschriften “Heulebrug”.